Gimnastele de la CS Farul, prezente în competițiile europene

244
Gimnastele de la CS Farul, prezente în competițiile europene - gimnastele-1468345199.jpg

Articole de la același autor

 Naționala feminină de gimnastică a României a concurat, la Avoine, împotriva gimnastelor din Franța, într-un eveniment amical, organizat înaintea debutului Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Echipa României a fost compusă din Larisa Iordache, Maria Holbură, Andreea Ciurușniuc, Anda Butuc și Denisa Stan-ciu și a avut o evoluție apreciată. 


Întrecerea a avut o câștigătoare, în persoana junioarei Melanie de Jesus Dos Santos, născută în Reunion, dar care reprezintă Franța, cu 57.250 puncte, înaintea Larisei Iordache, 56.800 puncte. Maria Holbură, de la CS Farul Constanța, a concurat la toate cele patru aparate și a acumulat 53.750 puncte, fiind a doua din lotul Ro-mâniei. 


Competițiile nu se opresc aici pentru tinerele gimnaste. În perioada 12-18 iulie, la Trabzon (Turcia), va avea loc cea de-a 16-a ediție a "Gymnasiadei", întrecere aflată sub egida Federației Internaționale a Sportului Școlar, unde vor fi prezenți "școlari" din 31 de țări, pentru prima dată în istorie fiind prezentă și delegația României. 


La gimnastică artistică, vom fi reprezentați de două sportive de la CS Farul, Maria Holbură și Carmen Butuc, împreună cu Ioana Crișan, Anda Butuc și Carmen Ghiciuc, însoțite de antrenorii Daniela Nicolai și Claudiu Moldovan, precum și arbitrele Angela Cacoveanu și Sabina Cojocar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4553 secunde