Simona Halep spune "pas" Jocurilor Olimpice. Tecău: "E decizia ei!"

372
Simona Halep spune

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 5 mondial, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, semnalat în Brazilia. 


"Regret să vă anun că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika", spune Halep în postarea sa. 


Constănțeanul Horia Tecău a declarat sâmbătă, legat de refuzul Simonei de a participa la Jocurile Olimpice, că este strict decizia ei și că nu s-a gândit nici o secundă să lipsească de la Rio. 


"Am aflat de decizia Simonei. E decizia ei, ea tie cel mai bine ce-i dorete să facă. Dacă nu va participa la Rio, ansele de a intra în proba de mixt scad, pentru că ele depind de clasamentul pe care îl ai. Să vedem dacă intrăm cu următoarea jucătoare, pentru că lista la mixt este foarte puternică. Nu pot să comentez mai mult, e decizia Simonei. Ea cu echipa ei tiu cel mai bine ce e de făcut. Eu nu sunt îngrijorat, asta înseamnă că sunt incontient? Nu, nu sunt. tiu că acest virus a apărut în mai multe locuri, nu numai în Brazilia. Am fost informai de toate măsurile care se vor lua acolo. Dacă există un minim de risc, noi vom face totul să fie în regulă. Nu m-am gândit nicio secundă să renun la Rio pentru asta. Mă gândesc să îmi iau toate măsurile care se pot lua, dar nu m-am gândit deloc să renunț la Rio", a spus Tecău în conferina de presă de la finalul partidei de dublu a întâlnirii de Cupa Davis România - Spania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4008 secunde