Prima victorie pentru HC Dobrogea în cantonamentul din Serbia

448
Prima victorie pentru HC Dobrogea  în cantonamentul din Serbia - victorie-1469968909.jpg

Articole de la același autor

Aflată de o săptămână în cantonament în Serbia, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a reușit, ieri, prima victorie în forma actuală, după venirea celor șapte jucători, scor 36-23, împotriva echipei locale RK Zlatar. A fost totodată și primul meci jucat de constănțeni după șase zile pline de antrenamente, handbaliștii lui Djordje Cirkovici aflându-se încă în perioada de acumulare.

Cantonamentul va lua sfârșit pe 5 august, urmând ca, în perioada 12-16 august, să participe la un turneu de pregătire la Vaslui, alături de HC Vaslui, CSM București, CSM Suceava, Dunărea Călărași și CSM Focșani. Pe 20 august, este programat meciul de prezentare înaintea noului sezon, cel mai probabil în compania celor de la Dunărea Călărași.

În perioada 23-28 august, HC Dobrogea Sud va lua parte la un turneu internațional foarte puternic, tot în Serbia, unde va avea adversari de calibru european precum Pick Szeged (Ungaria), HC Meshkov Brest (Belarus), RK Nexe (Croația), Partizan Belgrad (Serbia) și RK Metalurg Skopje (Macedonia).

Primul meci din Liga Națională este programat pe 31 august, pe teren propriu, împotriva celor de la CSU Politehnica Timișoara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.101 secunde