FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru partida cu Dinamo

229
FC Viitorul a pus  în vânzare biletele pentru partida  cu Dinamo - viitorul-1473957344.jpg

Articole de la același autor

Marți, 20 septembrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, FC Viitorul va primi vizita "câinilor roșii" de la Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii l la fotbal.

Astăzi, conducerea clubului constănțean pune în vânzare biletele de acces pe rețeaua online www.eventim.ro, dar și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. Costul acestor bilete sunt: 35 lei la Tribuna l, 25 lei la Tribuna a ll-a și 15 lei la Peluzele l și ll.

De asemenea, în ziua disputării meciului, va fi deschisă și o casă de bilete în incinta stadionului "Central", în intervalul orar 12 - 21.30.

v v v

Miercuri, FC Viitorul ll a fost învinsă în faza a lll-a a Cupei României, ediția 2016/2017, de către Unirea Tărlungeni, cu scorul de 0-3 (0-1).

Pentru Viitorul ll (antrenori, Cristian Cămui și Vasile Mănăilă), au evoluat: Tordai - Căpușă (Panait, min. 69), Băluță, Ghiță, Kilyen - A. Ciobanu, D. Dumitrescu, Cicâldău - Casap (M. Ene, min. 76), Cr. Ene, Mățan (Cruceru, min. 62). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 1.041 secunde