Al treilea tricolor accidentat, înaintea partidei cu Muntenegru

161
Al treilea tricolor accidentat,  înaintea partidei cu Muntenegru - altreilea-1472831266.jpg

Articole recomandate

Naționala de fotbal a României va juca duminică, de la ora 21.45, pe Cluj Arena, primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, împotriva Muntenegrului. Din păcate, cu doar două zile înaintea fluierului de start, neamțul Christoph Daum a mai primit o veste proastă. După accidentările imprevizibile ale lui Ciprian Tătărușanu și Alin Toșca, un alt tricolor va lipsi din pricina unor dureri. Vlad Chiricheș, fundașul celor de la Napoli, nu a primit avizul medicilor naționalei de a evolua în prima partidă a lui Daum, la timona României. "Miercuri, Vlad Chiricheș a acuzat o înrăutățire a durerilor mai vechi la genunchiul stâng, iar staff-ul medical a decis să-l oprească de la antrenamente. În această dimineață (nr.- vineri), s-a constatat că șansele ca Vlad să fie apt de joc pentru meciul de duminică sunt minime și s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta să plece la Roma pentru a efectua o artroscopie", se arată în știrea de pe site-ul oficial al FRF.

Pe lângă Chiricheș, planează incertitudinea și asupra atacanților Claudiu Keșeru și Florin Andone, care nu s-au antrenat la capacitate maximă de când au venit la lot. Se fac eforturi considerabile ca cei doi să fie recuperați 100% până la ora partidei.

Iată echipa probabilă a României pentru partida cu Muntenegru (4-3-1-2): Pantilimon - Săpunaru, Moți, Grigore, Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Rotariu - Andone, Keșeru.

Tot din grupa României, se vor mai disputa partidele Kazahstan - Polonia (ora 19) și Danemarca - Armenia (ora 19).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 0.4345 secunde