Deplasare dificilă pentru FC Viitorul, la Iași

176
Deplasare dificilă  pentru FC Viitorul, la Iași - deplasare-1471539354.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 21, FC Viitorul va evolua în deplasare, în compania celor de la CSM Iași, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii l la fotbal. În acest moment, CSM Iași și FC Viitorul sunt vecine de clasament, locurile 6, respectiv 7, cu mențiunea că moldovenii au disputat un meci mai puțin, partida cu Steaua fiind reprogramată.

Echipa constănțeană, pregătită de Gheorghe Hagi, caută să obțină a doua victorie consecutivă după succesul din runda precedentă, de pe teren propriu, 3-1 cu ASA Târgu Mureș, însă jucătorii lui Nicolo Napoli vor să facă uitat eșecul din deplasare contra celor de la CSU Craiova, scor 0-2.

La conferința de presă premergătoare partidei, Hagi a declarat: "Ne așteaptă un meci interesant, împotriva unei echipe bune. Mereu ne-am deschis unii contra celorlalți și a ieșit un spectacol frumos. Din păcate, nu ne vom putea baza pe Gabi Iancu și Dani Lopez, accidentați, și nici pe Florinel Coman, care va susține examenul de bacalaureat. Am trecut peste succesul cu Târgu Mureș, ne dorim acum un joc bun la Iași și să obținem toate cele trei puncte". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6035 secunde