Europa League

FC Viitorul are nevoie de o minune, în returul cu Gent

342
FC Viitorul are nevoie de o minune, în returul cu Gent - viitorul-1470243226.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța întâlnește, în această seară, de la ora 21.15, pe stadonul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" din Ovidiu, echipa belgiană KAA Gent, în turul al treilea preliminar al Europa League.

Manșa întâi, disputată la Gent, s-a terminat cu victoria clară a belgienilor, scor 5-0, astfel că trupa lui Hagi mai păstrează doar șanse pur teoretice de a continua aventura europeană.

Cine dorește să își achiziționeze un bilet la această partidă o poate face de la casele de bilete de la stadion sau de pe rețeaua www.eventim.ro și din magazinele partenere: Orange, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. Biletele costă 30 de lei la tribuna l, 20 de lei la tribuna a ll-a, și 10 lei la peluza l și ll.

Pentru cei care nu dispun de mijloc de transport pentru a ajunge la Ovidiu, clubul constănțean asigură cursă specială tur-retur, cu plecare de la Palatul Copiilor Constanța, începând cu ora 19.30, ultima cursă fiind programată la 20.15. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8663 secunde