Gheorghe Hagi: "Obiectivul nostru este rămânerea în prima ligă"

222
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

FC Viitorul întâlnește astăzi, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, pe Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a Vll-a Ligii l la fotbal. Echipa lui Gheorghe Hagi vine după două deplasări foarte grele, la Iași și Craiova, unde a obținut un singur punct, și își propune să pună mâna pe toate cele trei puncte. 


În acest moment, Viitorul se află pe locul 9 (din 14), cu doar 7 puncte, la egalitate cu ad-versara de astăzi, Concordia. Echipei constăn-țene îi lipsesc câteva piese importante, însă Hagi rămâne în continuare optimist. 


"A fost pauza cu echipa națională, am avut timp să pregătim partida, jucăm pe teren propriu și suntem obligați să câștigăm. Avem nevoie de o posesie foarte bună, fiindcă au un antrenor (n.r. - Emil Săndoi) care știe să se închidă foarte bine și apoi să lovească pe contraatac. Nu ne putem baza pe Ganea și Nimely, din fericire la Iancu nu este nimic grav. Cristi Ganea ne va lipsi cel puțin șase săptămâni după acci-dentarea de la Craiova. Păcat, fiindcă era într-o formă foarte bună. Este adevărat că i-am prelungit contractul lui Benzar, însă nu este cazul să ne gândim la oferte și transferuri. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Chiajna și trebuie să rămânem concentrați. Jucăm fără presiune, obiectivul nostru fiind rămânerea în prima ligă. Nu vrem să ne mai facem speranțe deșarte. Legat de echipa națională, nu cred că Viitorul poate să ofere mai mult de doi jucători la echipa de seniori. Probabil că s-a stabilit o regulă, în care echipele să nu aibă mai mult de 2-3 jucători în fiecare lot național. Noi ne con-tinuăm filozofia și rămânem o echipă care dă oportunitatea jucătorilor tineri și talentați de a juca fotbal, de a crește alături de noi. Avem o generație foarte bună și sunt sigur că vor putea face o performanță notabilă și în UEFA Youth League", a declarat managerul tehnic. 


Vineri după-amiază, FC Viitorul ll a remizat, scor 2-2 (1-0), în deplasare, pe terenul celor de la Metaloglobus București, în etapa a doua a Ligii a lll-a, Seria a ll-a. Golurile constănțenilor au fost marcate de Andrei Ciobanu (min. 45) și Cristian Ene (min. 62). 


Pentru Viitorul ll (antrenori, Cristian Cămui și Vasile Mănăilă), au jucat: Tordai - Androne, Ghiță, Băluță, Panait - Ciobanu, Dumitrescu, Cicâldău (B. Vasile, min. 89) - Vînă, C. Ene, Cruceru (Neniță, min. 75).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 1.7539 secunde