Victorie pentru Viitorul ll, în prima etapă a Ligii a lll-a

193
Victorie pentru Viitorul ll, în prima etapă a Ligii a lll-a - victorie-1472994039.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, au avut loc primele dueluri din acest sezon al Ligii a lll-a de fotbal. În prima etapă, FC Viitorul ll a reușit să se impună cu scorul de 3-2 (3-1), în fața celor de la Astra ll și să pornească cu dreptul în actuala ediție. Golurile partidei au fost marcate de Alexandru Stoica (min. 34), Ionuț Vînă (min. 40, 44), respectiv Romario Moise (min. 26) și Valentin Gheorghe (min. 78).

Pentru Viitorul ll au evoluat : Tordai - Rusu, Burdeț, Mitache, Dumitrescu - Cicâldău, Neniță, Panait (Fotescu, min. 58) - Vînă, Stoica (Vîlcea, min. 90), Cruceru (C.Ene, min. 46).

Tot în Seria a ll-a, Delta Dobrogea Tulcea a fost învinsă în deplasare de SC Popești-Leordeni, scor 1-2, iar Axiopolis Cernavodă a remizat 0-0, pe teren propriu cu Dinamo ll.

v v v

Vineri seara, la Mediaș, naționala de tineret a României s-a impus cu scorul de 4-0 (3-0), împotriva Luxemburgului în preliminariile Campionatului European din 2017. Primul gol a fost marcat de fundașul Viitorului Constanța, Bogdan Țîru, desemnat de selecționerul Cristi Dulca, căpitan al tricolorilor pentru această partidă. Viitorul Constanța a mai avut un jucător în teren la acest duel, pe fundașul dreapta Robert Hodorogea. Celelalte goluri ale meciului au fost în-scrise de Bumba (min. 29), Al. Ioniță ll (min. 45) și Ov. Popescu (min. 75).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 2.001 secunde