Centrele de relaţii cu clienţii ale Engie, închise astăzi

166
Centrele de relaţii cu clienţii ale Engie, închise astăzi - centreleengie-1599755815.jpg

Articole de la același autor

Toate centrele de relaţii clienţi ale Engie România din judeţul Constanţa, dar şi din restul ţării sunt închise astăzi. Ziua de 11 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare.

Începând de luni, 14 septembrie, se revine la programul normal de funcţionare, ce poate fi accesat pe site-ul companiei, engie.ro.

Clienții au posibilitatea de a realiza diverse tipuri de operațiuni online, utilizând formularul de contact de pe site-ul engie.ro, www.engie.ro/contact, precum și prin intermediul aplicației engiemobile, disponibilă în Google Play și App Store. În ceea ce privește serviciul național de call-center, apelabil la numărul unic de telefon 021.9366, acesta va fi limitat la funcţionalităţile uzuale, respectiv oferirea de informaţii generale despre serviciile şi produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui specialist al companiei.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a Engie România, anunţă că asigură permanenţa prin echipele sale la numărul unic de telefon 021/9281 pentru toți clienţii din aria deservită de către companie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3885 secunde