Cer parțial înnorat și maxime de 25 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

174
Cer parțial înnorat și maxime de 25 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - cerpartialinnorat-1413394027.jpg

Articole de la același autor

Vremea este în continuare deosebit de caldă în zona litoralului. Meteorologii spun că mai avem doar două zile de temperaturi ridicate, după care un val de aer rece ne va răcori și valorile nu numai că vor reveni la cele normale pentru această perioadă, dar chiar vor coborî semnificativ, mai ales pe timpul nopții.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat, vântul suflă moderat, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. La noapte, este posibil să apară ceva averse și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 13 grade.


Mâine, se mai răcorește puțin, până pe la 23 de grade. Peste noapte sunt anunțate din nou ploi moderate și valori termice minime de 13 grade. În week-end, va fi chiar frig, mai ales în cursul zilei de duminică, când vom avea între 3 și 12 grade.


Și în restul țării, vremea începe să se răcească, de astăzi. Însă valorile termice rămân ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice anotimpului. Cerul va avea înnorări accentuate și vor cădea mai ales averse, însoțite trecător de descărcări electrice în Banat, Maramureș, Transilvania și, local, în restul teritoriului. Mai ales în zona de munte, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15 până la 20 de litri pe metru pătrat. Vântul va prezenta unele intensificări în centru, sud și est, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni și în Dealurile de Vest și 25 de grade în Dobrogea continentală, iar cele minime se vor încadra între 8 și 15 grade. Dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor mai fi condiții de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3165 secunde