Cer senin și maxime de 28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

230
Cer senin și maxime de 28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - cerseninsimaxime-1410188095.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie frumoasă, pe litoral, chiar dacă vacanța este pe sfârșite. Temperaturile se mențin plăcute, atât în aer, cât și în apa mării, și vântul din week-end s-a domolit.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, termometrele vor indica minimum 15 grade,

Miercuri, se vor aduna câțiva nori, dar vor fi inofensivi. Valorile termice vor rămâne la același nivel ca și cele de astăzi. La fel va fi și joi, dar de vineri se mai răcorește puțin, cu două - trei grade.

În restul țării, astăzi, cerul este variabil, cu unele înnorări și averse slabe, pe arii restrânse în zonele montane și izolat în regiunile sudice și vestice. Vântul suflă slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 24 de grade în depresiuni și în Dealurile de Vest și 31 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 - 6 grade în depresiunile intramontane și 18 - 20 de grade pe litoral. Izolat, în depresiuni, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29 - 30 de grade, iar cea minimă de 14 - 16 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Social : Revine vremea de plajă, pe litoral
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Social : Vin ploile, la Constanța
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7727 secunde