Cerere mare pentru locurile de acostare în noul port Jurilovca

290
Cerere mare pentru locurile de acostare în noul port Jurilovca - psx2023061020263701min-1687088884.jpeg

Articole de la același autor

Așteptat de mult timp de localnicii din Jurilovca, noul port inaugurat recent este asaltat pentru locurile de acostare. Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion a declarat că nu mai face față cererilor numeroase venite din partea localnicilor dar și a persoanelor care au case de vacanță.


Primarul comunei Jurilovca a afirmat că infrastructura de acostare din complexul lagunar Razim-Sinoe creată cu sprijinul fondurilor europene are o capacitate de 125 de locuri, dar poate creşte în următorii doi, trei ani până la 300 de locuri, necesarul de fonduri fiind de circa 600.000 de euro, transmite Agerpres.


„Azi, avem 145 de cereri. Vom rezolva această problemă, pentru că mai avem locuri în portul vechi. Pentru Jurilovca, are o importanţă majoră pe orizontală pentru tot ce înseamnă dezvoltarea atât din punct de vedere turistic, cât şi a business-urilor conexe”, a declarat primarul Eugen Ion.


El a mai spus că 80% din cele 125 de locuri din noul port sunt solicitate de localnici, în timp ce celelalte sunt cerute de persoanele care au case de vacanţă în comuna Jurilovca.


Noul port le oferă utilizatorilor condiţii de acostare în siguranţă, posibilitatea de a se racorda la reţeaua de utilităţi, o parcare cu 50 de locuri, cu două staţii de încărcare electrică şi panouri solare, valoarea totală a lucrărilor fiind de circa 2 milioane de euro.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4968 secunde