Cerşetorii, adunaţi de pe străzi de poliţiştii locali

353
2
Cerşetorii, adunaţi de pe străzi de poliţiştii locali - xactiunijpg2-1673954120.jpg

Articole de la același autor

În cursul săptămânii trecute, polițiștii locali au desfășurat o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța. Aceştia au acționat cu preponderență în următoarele zone: Centru, Faleza Nord, Spitalul Județean, Piața Chiliei, Capitol, Gară, ICIL, Casa de Cultură, Flămânda, Trocadero, Dacia. De asemenea, s-a acționat și pe mijloacele de transport în comun. Potrivit Primăriei Constanţa, în cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 135 de persoane, dintre care 12 apelau la mila publicului. Oamenii legii au aplicat 125 de sancțiuni contravenționale în valoare de 30.170 lei.

Cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale din spectrul ordinii și liniștii publice precum: proferarea de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de alcool pe domeniul public sau tulburarea ordinii, liniștii locuitorilor și a bunei vecinătăți. De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru răscolirea gunoiului din containerele special amenajate, aruncarea ambalajelor, hârtiilor, resturilor de țigări pe domeniul public, arderea substanțelor sau a materialelor de orice natură în aer liber, depozitarea de bunuri pe domeniul public. Totodată, verificările au evidenţiat oprirea/staționarea vehiculelor în zonele amenajate cu pavele destinate traficului pietonal, lipsa biletelor de călătorie pe mijloacele de transport în comun, comerț neautorizat etc. (M.Ş.)

Comentează știrea

Enorias
17 ianuarie 2023
Ajutati-ne

Poate i-si face timp Politia Locala sa curete si zona din fata bisericii Sf .Spiridon de pe strada Cutezatorii .La fiecare slujba a bisericii suntem asaltati de tigani cu o ciurda de puradei care i-si fac nevoile prin scarile blocurilor si lasa mancarea primita prin tufisuri unde se aduna toate vietatile (soareci ,sobolani gandaci etc.)Suntem exasperati de asalturile lor .Haide-ti va rugam frumos curatati zona e aproape de sediul dv .

cainosul
17 ianuarie 2023
strangeti cainii vagabonzi

si cainii vagabonzi cand ii strangeti ? problema are deja 33 de ani; ce sa inteleg ca si peste alti 33 se va lupta primaria asta impotenta cu ea ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde