În week-end

Cinci puncte de colectare a aparaturii electrocasnice vechi

441
Sub îndemnul "Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!", Asociația Română pentru Reciclare RoRec deschide în week-end, în județul Constanța, cinci puncte de colectare a aparaturii electrocasnice vechi sau uzate.
Acestea vor fi funcționale sâmbătă, 21 iulie, între orele 9,00 și 17,00, în Techirghiol - pe strada Vasile Alecsandri, colț cu strada Nicolae Bălcescu, și pe strada Nicolae Bălcescu, la Geamie; la Căminul cultural din Topraisar; la Căminul cultural din satul Movilița și la Primăria din Amzacea.
Persoanele interesate pot obține informații suplimentare despre acțiune la numărul de telefon 0751/302.127, ce va fi disponibil până sâmbătă, între orele 9,30 și 16,30.
Cei care se debarasează de un electrocasnic vechi sau defect pot pleca acasă cu unul nou, prin tombolă. Sponsorii au pus la bătaie, pentru localitatea Techirghiol, cinci mixere și cinci mașini de călcat, iar câștigătorii vor fi aflați sâmbătă, 21 iulie, de la ora 17,30, la Primăria Techirghiol. Pentru cei din Topraisar, sunt oferite, prin tragere la sorți, trei mixere și patru mașini de găurit. Tragerea la sorți și festivitatea de premiere vor avea loc tot sâmbătă, dar începând cu ora 18,30, la Primăria Topraisar. Participanții din Amzacea cărora norocul le va surâde își vor înnoi bucătăria cu unul dintre cele patru mixere, premii la tombola de la ora 19.30, la Primăria Amzacea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 19 Iulie 2012
Stire din Social : Crește disconfortul termic
Pagina a fost generata in 1.2955 secunde