Concurs Harta facilităților din zonele turistice, pentru persoanele cu dizabilități

276

Articole de la același autor

ADAPTO - Asociația pentru Promovarea Egalității între Tineri va implementa, în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2012, la Constanța, proiectul "O hartă accesibilizată a orașului Constanța".
Proiectul are ca scop principal crearea unei hărți cu accesibilizările existente în instituțiile, spațiile și zonele turistice din Constanța. Harta este disponibilă atât în format fizic, cât și pe internet și este un material util persoanelor cu nevoi speciale, turiști sau constănțeni.
Proiectul "O hartă accesibilizată a orașului Constanța" continuă direcția deschisă de proiectele anterioare ale asociației și anume promovează conceptul de egalitate de șanse, dorind să pună la dispoziția comunității un instrument util și cât mai complet.
"Dorința membrilor Asociației ADAPTO este de a încuraja participarea activă a tuturor cetățenilor la viața comunității, de a crea un climat favorabil și de a oferi instrumente adecvate pentru o mai bună incluziune a persoanelor dezavantajate", precizează Grigore Ionescu, reprezentantul asociației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 19 Iulie 2012
Stire din Social : Crește disconfortul termic
Pagina a fost generata in 1.4532 secunde