Cine curăță plajele din Mangalia

176
Cine curăță plajele din Mangalia - cinecurata-1428314374.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 12,00, Polaris M Holding în parteneriat cu Poliția Locală și Mediu, Primăria Municipiului Mangalia și instituțiile învățământ: Școala Generală nr. 3, Colegiul Economic Mangalia și Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" vor demara acțiunea de ecologizare a plajei din Mangalia. Punctul de întâlnire al elevilor este gabara din portul turistic, iar zona ecologizată va fi cuprinsă între Ancoră (amplasată lângă portul turistic) și plaja Diana (din stațiunea Saturn). 


Polaris susține această acțiune în calitate de voluntar și de partener logistic. Pentru a răsplăti inițiativa elevilor care aleg să participe la această acțiune, Polaris le va oferi acestora șepci, tricouri, saci pentru colectarea deșeurilor și mănuși de protecție. După terminarea acțiunii, sacii plini cu deșeuri vor fi colectați de către o autogunoieră și transportați la stația de sortare în vederea reciclării, unde va avea loc separarea deșeurilor pe categorii și culori. 


Ecologizarea plajei Mangalia face parte din inițiativă de educație non-formală "Școala altfel", prin care elevii au posibilitatea de a experimenta în mod direct ce înseamnă o activitate extrașcolară care sprijină ideea de protejare a mediului înconjurător. Cei 150 de elevi alături de cadrele didactice și de Polaris vor ecologiza această zonă pentru a demonstra că un mediu curat și sănătos se poate menține printr-un efort comun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2592 secunde