Cine sunt câștigătorii Cupei Toamnei

192

Articole de la același autor

Timp de trei zile, persoanele cu dizabilități din Constanța s-au întrecut la Cupa Toamnei. Competiția, organizată de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, face parte din Campionatul Local al Jocurilor de Club "Anotimpurile" și este finanțată de Primăria municipiului Constanța.


În prima zi a fost programat concursul de rummy, a doua zi cel de șah și a treia zi cel de dart’s. La rummy, s-a impus Andrei Moldovan, care a câștigat locul întâi, Jenica Stoica, situată pe locul al doilea, și Irina Ispas, pe locul al treilea. Campionul de la șah a fost Bogdan Severin, urmat de Marian Ifteni și Nicușor Toader. Iar, la dart’s, primele trei locuri au fost ocupate de Nicușor Toader, Carmen Mocanu și Jenica Stoica. Toți cei care au participat la concurs au fost premiați cu diplome și medalii. La eveniment au fost prezente și persoane cu nevoi speciale de la locuințele protejate din Negru Vodă și Techirghiol.


Partenerii competiției au fost Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Asociația Civicum Voluntaris, Fundația Arka și Asociația Județeană de Șah Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4294 secunde