Circulația pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se desfășoară pe o singură bandă. Cât se așteaptă la ieșirea și intrarea în țară

356
Circulația pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se desfășoară pe o singură bandă. Cât se așteaptă la ieșirea și intrarea în țară - circulatie-podul-prieteniei-1717503045.jpg

Articole de la același autor

În perioada 4-7 iunie, circulația pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se va desfășura pe o singură bandă, din cauza unor lucrări de reparații pe partea bulgară a podului. Timpul de așteptare a camioanelor este de 150 de minute la ieșirea din țară, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu, potrivit Agerpres.


Timp de așteptare de 150 de minute la ieșirea din țară prin PTF Giurgiu


„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat prin Centrul Comun de Contact Româno-Bulgar cu privire la faptul că în perioada 4-7 iunie 2024 se efectuează, pe partea bulgară, lucrări de reparaţii la podul dintre Ruse şi Giurgiu”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții ITPF Giurgiu.


În perioada menționată anterior, activitățile de reparații se vor efectua pe timpul zilei, iar circulația în zonă se va desfășura pe o singură bandă, prin intermediul indicatoarelor rutiere și de semnalizare.


ITPF Giurgiu asigură că traficul va fi fluent prin punctul de trecere, însă recomandă șoferilor să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria.


Camioanele care ies din România, prin PTF Giurgiu, au de așteptat 150 de minute la controlul de frontieră, iar cele care intră în țară, 50 de minute.


Autoritățile informează că pentru autoturisme timpul de așteptare este de 20 de minute, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9108 secunde