Concurs CJAS va colabora cu primăriile din județ pentru a distribui taloanele pentru analize

357

Articole de la același autor

Casa Județeană de Asigu-rări de Sănătate (CJAS) va încheia protocoale de colaborare cu primăriile din județ pentru a distribui mai ușor taloanele pentru analize care nu au ajuns încă la destinatari. Marinel Ciobanu, președintele interimar al CJAS, ne-a declarat că, în prezent, la sediul instituției se află 43.000 de taloane. "Noi vom trimite și către medicii de familie listele cu persoanele ale căror taloane se află la sediul CJAS", a declarat Ciobanu.
Constănțenii pot afla dacă talonul pentru efectuarea analizelor gratuite se află la sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate printr-un singur click. Instituția a pus la dispoziție o aplicație informatică în acest sens.
Persoanele care nu au primit talonul acasă, deși sunt născute în lunile iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, pot intra pe adresa www.casct.ro, la secțiunea ASIGURAȚI, rubrica PROGRAMUL NAȚIONAL DE EVALUARE, unde pot introduce codul numeric personal. Astfel pot afla dacă talonul de analize se află la sediul CJAS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.826 secunde