Cod galben de furtuni la Constanța. A fost activat comandamentul de urgență al RAJA

217
Cod galben de furtuni la Constanța. A fost activat comandamentul de urgență al RAJA - rajaaactivat1452874354-1467035300.jpg
În urma atenționărilor meteo, la nivelul S.C. RAJA S.A. au fost luate toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societății, a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, ce are în componenta 44 de echipe de intervențe (14 pentru municipiul Constanța și 30 în restul județului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanența în toată această perioadă. 


"Având în vedere atenționarile meteo, comandamentul va funcționa începând de astăzi și pân miercuri, 29 iunie, la ora 22,00. La nivelul municipiului Constanța, lucrătorii societății se află deja în zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lăpușneanu, Ferdinand ș 1 Decembrie 1918. În cazul în care vor apărea situații de urgență, societatea noastră este pregătită să mărească numărul echipelor de intervenții", a anunțat purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Conducerea RAJA face un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6037 secunde