COD GALBEN DE NINSORI. Cum va fi vremea la Constanța

2111
1
COD GALBEN DE NINSORI. Cum va fi vremea la Constanța - ninsoarealexi2-1448453386.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori pentru mai multe județe din țară. Potrivit meteorologilor, începând de mâine dimineață, de la ora 6,00, și până vineri dimineață, la ora 9, precipitațiile vor cuprinde majoritatea regiunilor și se vor intensifica. Local, în Moldova și Transilvania, și pe arii extinse în zona montană vor fi mai ales ninsori și lapoviță, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali.

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 35 l/mp. Totodată, în aceste regiuni, dar și la munte, vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depășind la rafală 50...55 km/h.

Notă: Ninsori, slabe cantitativ, se vor semnala și în după-amiaza zilei de miercuri, 25 noiembrie și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (25/26.11) în nord-est, centru, precum și în zonele de deal și de munte.

Precipitațiile vor continua și în zilele care urmează și vor fi intervale în care ele vor fi abundente.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor, Administrația Națională de Meteorologie va emite noi mesaje.

Comentează știrea

Cosmin
25 noiembrie 2015
Cum se fac bani!

Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Stire din Social : Anunțul CNADNR care vizează toți șoferii
Pagina a fost generata in 0.4316 secunde