Cod galben de ploi la Constanța / RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

129
Cod galben de ploi la Constanța / RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență - ploaietorentialabaltoci191369573-1416402206.jpg

Articole de la același autor

În urma atenționărilor meteorologice de cod galben cu instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situații de urgență, începând de astăzi, 19 noiembrie 2014, ora 18,00, și până mâine, 20 noiembrie 2014, ora 10,00.


Pentru asigurarea funcționării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanența în toată această perioadă. Comandamentul are în componență atât membrii consiliului director, cât și șefii tuturor centrelor zonale. Reprezentanții Comandamentului asigură permanența la conducerea acțiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general permanență este asigurată prin rotație de către reprezentanții bordului de conducere. La nivelul centrelor zonale permanența în coordonarea activităților este asigurată de șefii de secție. 


"Asigurăm toți abonații societății că RAJA Constanța va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi. În cazul problemelor apărute în funcționarea sistemului de distribuție apă, în urma lipsei energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt), rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA Constanța va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.


Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.66.44.44", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție se oprește apa în Techirghiol!
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Social : Lucrări RAJA. Fără apă, la noapte
Pagina a fost generata in 0.5779 secunde