Ploi intense și maxime de 16 grade Celsius, astăzi, la Constanța

269
Ploi intense și maxime de 16 grade Celsius, astăzi, la Constanța - ploaievremeinchisa2-1416330671.jpg

Articole de la același autor

Se schimbă vremea, pe litoral, și nu în bine. Ploile s-au instalat deja, vântul a crescut în intensitate, iar temperaturile o iau vertiginos în jos.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă cu putere, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Va ploua intens, pe tot parcursul zilei, dar și la noapte, când termometrele vor indica minimum 8 grade.

Mâine, precipitațiile vor continua, însă va fi mult mai frig, cu valori cuprinse între 7 și 9 grade. Vineri, sunt din nou așteptate ploi și va fi chiar ger, cu un grad - două în termometre.

În restul țării, vremea este închisă și va ploua în estul, sudul și centrul țării și local în rest. În Moldova, Dobrogea și în jumătatea de est a Munteniei, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 35 - 40 de litri pe metru pătrat. Îndeosebi în cursul nopții în Carpații Orientali, în masivele înalte din Carpații Meridionali și trecător în Podișul Sucevei ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales noaptea, în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, sudul Banatului și al Olteniei, unde va depăși la rafală 45 - 50 km pe oră. Temperatura, în general, peste mediile caracteristice acestei date, va avea valori maxime cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei și 17 grade în sudul Dobrogei și minime între 1 și 10 grade, ușor mai ridicate pe litoral. În primele ore ale zilei, local în regiunile extracarpatice și izolat în rest va mai fi ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8272 secunde