Cod galben de vânt, la Constanța! Atenție unde vă parcați mașinile!

900
1
Cod galben de vânt, la Constanța! Atenție unde vă parcați mașinile! - furtunaitc11354520096-1506675213.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren din cadrul Primăriei Constanța au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Dispecerat din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, pe perioada codului galben de vânt.


S-a acționat în vederea degajării terenului din parcuri, zone publice, perimetrul asociațiilor de proprietari precum și a carosabilului de crengi și resturi vegetale rezultate de la arborii tăiați. "Până în prezent s-a intervenit pentru îndepărtarea a patru arbori care prezentau pericol iminent de prăbușire și la ridicarea a patru crengi de dimensiune foarte mare care au căzut din arborii de pe domeniul public. Facem precizarea că Serviciul Administrare Spații Verzi asigură și în continuare intervenția de urgență unde este cazul", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Aceștia fac un apel către populație, instituțiile publice și agenții economici să evite staționarea persoanelor și parcarea autoturismelor în preajma arborilor și să sesizeze Serviciului Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța orice arbore cu pericol de prăbușire în vederea verificării și rezolvării cât mai urgente a situației din teren.
Telefoane de contact : 0241 488171 – Serviciul Administrare Spați Verzi și 0241 550055 – Serviciul Dispecerat.


Comentează știrea

petrica
29 septembrie 2017
in parcari

in parcarile facute de fagabou

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9791 secunde