COD GALBEN DE VÂNT PRELUNGIT PÂNĂ MÂINE SEARĂ, ÎN DOBROGEA. Pe străzi a fost împrăştiat material antiderapant

560
COD GALBEN DE VÂNT PRELUNGIT PÂNĂ MÂINE SEARĂ, ÎN DOBROGEA. Pe străzi a fost împrăştiat material antiderapant - xstrazi1-1675593125.jpg

Articole de la același autor

Din cauza vremii nefavorabile, Primăria Municipiului Constanța a intervenit pentru ca circulația pe drumurile din oraș să se desfășoare în condiții optime. Astfel, până la acest moment, a fost împrăștiat material antiderapant pe străzi, în special pe poduri, bulevarde și stații de autobuz. De asemenea, mai multe echipe de intervenții ale societății care se ocupă de toaletarea copacilor acționează pentru îndepărtarea de pe carosabil a copacilor sau a crengilor rupte de vânt.

Echipele municipalității vor fi pregătite pentru a acționa oricând va fi nevoie, în condiţiile în care Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a prelungit codul galben de vânt pentru zona Dobrogei, până mâine seară, la ora 20:00.

Pe această cale, se face apel către toți participanții la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

De asemenea, având în vedere că vântul suflă cu putere, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța -0241/550.055, Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală - 0241/484.205 și 0341/922, Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență - 0737.552.271. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2447 secunde