COD GALBEN ÎN CONSTANȚA. RAJA: Aproape 30 de solicitări din cauza ploilor din ultimele ore

106
COD GALBEN ÎN CONSTANȚA.  RAJA: Aproape 30 de solicitări din cauza ploilor din ultimele ore - inundatii21369392630-1444651652.jpg

Articole de la același autor

Ploile puternice din ultimele 24 de ore au creat probleme în mai multe zone din municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ.


Potrivit reprezentanților RAJA, în cursul nopții trecute, dar și în prima parte a acestei zile, cele 38 de echipe de intervenție ce asigură permanența au răspuns la 28 de solicitări venite atât din municipiul Constanța, cât și din restul județului.

Cele 11 sesizări din Constanța au fost din zona centrală, străzile Pictor N. Grigorescu și Mircea cel Bătrân, Km 5 – strada Amurgului, Coiciu – strada Merișor, Inel II – strada Soveja, Faleză Nord – strada Unirii și Chiliei și cartierul Tomis Nord – strada Cișmelei.


Din restul județului, au fost primite 17 reclamații, câte patru din Năvodari și Mangalia, trei din Medgidia și șase din Eforie. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, la ora actuală toate acestea fiind rezolvate.

"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestei situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2015
Stire din Social : COD PORTOCALIU de ninsori, începând de azi
Pagina a fost generata in 0.423 secunde