COD PORTOCALIU de ploi și furtuni, la Constanța. RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

452
COD PORTOCALIU de ploi și furtuni, la Constanța. RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență - rajacomandament-1592130822.jpg


Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu cantități de apă însemnate, grindină, intensificări puternice ale vântului și vijelii, la nivelul RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, începând de astăzi – 14 iunie 2020, ora 08.00, până marți – 16 iunie 2020, ora 16.00. 


Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.  


Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.


Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6179 secunde