Ianis Hagi, salariu fabulous la Glasgow Rangers

217
Ianis Hagi, salariu fabulous la Glasgow Rangers - ianis-1592130199.jpg


Salariul lui Ianis Hagi a devenit un subiect de discuție și pentru rivala Celtic. Cu cât este plătit fiului Regelului Fotbalului românesc la Rangers? Tânărul se bucură de un salariu pe măsură.


Ianis Hagi ia locul tatălui său și este din ce în ce mai tare în atenția tuturor. Talentul rămâne în familie, iar faima e la locul ei. Salariul tânărului a ajuns să fie chiar și în atenția echipei rivale. "Disperarea lui Rangers e dovedită după ce a fost scos la iveală salariul lui Hagi", este titlul dat de publicația "Thecelticboys", care susține că "Rangers pare să fie absolut disperată să oprească Celtic din a câștiga al zecelea titlu la rând anul viitor și a decis să plătească din nou salarii peste posibilități".


Sursa citată susține că arată o lecție în care arată faptul că transferul este posibil să fi fost unul hazardat. Rivala a analizat în detaliu tânărul fotbalist și salariul pe care îl are acesta. Se pare că Rangers nu s-a descurcat prea bine pe piața de transferuri în ultima perioadă, cu toate că au scos bani mulți din buzunari pentru noi jucători. Nu a fost suficient nici în cazul lui Ryan Kent să pună totul pe masă și să ofere fabuloasa sumă de 7 milioane de lire sterline ce la Liverpool, dându-i salariu de 20.000 de lire pe săptămână. În acest context, până și rivala Celtic susține că transferul lui Ianis este o reală greșeală, Rangers neînvățând din trecut.


Sursa: Thecelticboys




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6469 secunde