Cod portocaliu de ploi torențiale, astăzi, la Constanța

792
Cod portocaliu de ploi torențiale, astăzi,  la Constanța - codportocaliudeploi-1403189215.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie urâtă și ploioasă, la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o avertizare cod portocaliu pentru județul Constanța, județul Călărași și județul Tulcea.

Avertizarea a intrat în vigoare încă de aseară, de la ora 21,00, și expiră după-amiază, la ora 15,00. Sunt semnalate ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică. Este posibil să se acumuleze chiar și 50 - 70 de litri pe metru pătrat și, izolat, 80 de litri pe metru pătrat. De asemenea, vântul suflă tare, cu precădere în zona litoralului, unde rafalele depășesc 70 de km pe oră.

Astăzi, la Constanța, aversele vor fi prezente încă de dimineață și vor înceta abia spre seară. Maxima termică va atinge doar 21 de grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 13 grade. Precipitații se vor semnala și în cursul zilei de sâmbătă, când vor fi temperaturi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar, de duminică, cerul se va însenina și va începe să se mai încălzească. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.179 secunde