COD PORTOCALIU de viscol / Jumătate din Constanța are apă la presiuni reduse

83
COD PORTOCALIU de viscol / Jumătate din Constanța are apă la presiuni reduse - apa222-1453038461.jpg

Articole de la același autor

În urma unei avarii Enel, în intervalul 14,29 - 14,40, stația de pompare și tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța, a rămas fără energie electrică. În aceste condiții, abonații constănțeni din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4 - 5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casă de Cultură, Inel I și Inel II au apă cu presiuni scăzute, iar cei de la nivelul blocurilor - etajele superioare au rămas fără apă deloc la robinete. După realimentarea stației cu energie, imediat, lucrătorii RAJA au repornit pompele de la nivelul stației, dar având în vedere debitul, dar și zona mare deservită, abonații afectați vor avea apă la robinete la presiuni normale în aproximativ 30 minute (ora 15,10).

În intervalul 14,00 - 14,30, s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, dar și opriri de câteva minute în alimentarea cu energie la mai multe puncte de lucru de pe raza municipiului Constanța: stația de pompare Călărați, sursele de apă Cișmea și Caragea Dermeni. Din fericire, toate aceste căderi de tensiune cu durata de 1-3 minute nu au avut implicații în furnizarea apei potabile către abonați.

În continuare, din cauza avariilor Enel, abonații din Istria, Nuntași, Pecineaga, Moșneni, Ostrov și Lipnița sunt afectați de lipsa apei potabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.002 secunde