COD ROȘU de VISCOL. Care sunt județele afectate. Atenție mare dacă plecați la drum!

407
COD ROȘU de VISCOL. Care sunt județele afectate. Atenție mare dacă plecați la drum! - codrosu-1580896459.jpg
Vremea severă va pune stăpânire pe toată țara în această după-amiază. Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare, potrivit căreia, timp de 14 ore, va fi cod roșu de viscol în cinci județe.

Începând de diseară, de la ora 18.00, și până mâine dimineață, la ora 8.00, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi sub cod roșu de viscol. Se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 85 – 90 km pe oră, temporar va fi viscol și vizibilitatea va fi redusă semnificativ.

"Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul, având în vedere ultimele atenționări de vreme rea emise de către Administrația Națională de Meteorologie, la nivelul întregii țări. De asemenea, atragem atenția conducătoriilor auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", precizează reprezentanții CNAIR..

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde