Colecția de primăvară-vară Util Deco, oferită constănțenilor

405
Colecția de primăvară-vară Util Deco, oferită constănțenilor - 5324a480df9a59e444f4b82aa1e29b30.jpg

Articole de la același autor

Util Deco Constanța a lansat, sâmbătă, colecția de primăvară-vară 2011. Constănțenilor le-au fost astfel prezentate obiecte realizate în atelierele Util Deco de către persoane cu handicap.
Colecția Util cuprinde costume de carnaval și serbare pentru copii, accesorii vestimentare, perne și lumânări decorative, mărțișoare și felicitări. Scopul acestui eveniment este de a aduce în prim-plan produsele realizate de tinerii cu dizabilități din unitatea protejată autorizată susținută de Fundația "Alături de Voi".
"Prin actuala colecție, dorim să spunem că persoanele cu handicap angajate la Util Deco - în toată țara sunt 29 - pot face produse de calitate ridicată și, pentru că nu ne permitem să pierdem oportunități, noi ca unitate protejată ne afirmăm ca partener serios, corect și ... creativ. Dorim ca părinții să știe că la noi găsesc aceste costume de închiriat sau, pentru achiziționare, că facem la comandă și alte personaje, că avem și o ofertă de perne decorative care pot împrospăta casa și că oferta noastră de lumânări este una de excepție", a precizat Mirela Ivan, coordonator Util Deco Constanța și director al centrului Constanța al ADV România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Social : Instantaneul zilei
Pagina a fost generata in 2.2253 secunde