A început lupta pentru obținerea funcțiilor de la PDL Constanța

1655
A început lupta pentru obținerea funcțiilor de la PDL Constanța - d5c88e4883fa2f9c81138d9fcdd39ee3.jpg

Articole de la același autor

Membrii Partidului Democrat Liberal din Constanța s-au pregătit pentru organizarea alegerilor la nivel local.
În urmă cu aproximativ o săptămână, liderii PDL de la Centru au stabilit data alegerilor pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța. Drept urmare, alegerile interne din cadrul filialei PDL de la malul mării vor avea loc la data de 12 martie. În schimb, vizavi de alegerile la aceeași funcție de președinte, dar la Organizația Municipală a PDL, nu a fost luată încă o decizie privind data alegerilor. Oricum, acestea vor avea loc după alegerile interne de la județ.
Așadar, cei care vor să candideze pentru ocuparea celui mai important post de la PDL Constanța, dar și pentru celelalte funcții au liber la înscriere.
Primul care a făcut acest pas este președintele interimar al PDL Constanța, Mircea Banias, care a anunțat acest lucru, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.
"Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al PDL Constanța la Biroul Permanent Național, așa cum prevede regulamentul. Obiectivul meu este acela de a ne organiza cât mai bine pentru campania alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. Pe de altă parte, în caz că voi fi ales președinte al filialei de la Constanța, intenționez să candidez pentru Primăria Constanța. Oricum, se vor face anumite sondaje. Dacă vreunul dintre colegii mei va fi mai bine plasat, acela va candida pentru funcția de primar. Important este să câștigăm Primăria și Consiliul Județean Constanța", a declarat senatorul Mircea Banias.
El a mai precizat că, în caz că va pierde această funcție, va rămâne un simplu membru al PDL, însă, potrivit regulamentului partidului, va fi, automat, vicepreședinte în cadrul Biroului Permanent Județean.
Pe de altă parte, la secretariatul PDL Constanța au mai fost înregistrate alte două candidaturi pentru posturile de prim-vicepreședinți.
În cadrul conferinței de ieri, atât deputatul Constantin Chirilă, cât și Adrian Manole au anunțat că și-au depus candidaturile pentru funcțiile de prim-vicepreședinți.
În altă ordine de idei, cunoscute fiind divergențele dintre membrii PDL Constanța, alegerile de pe 12 martie vor fi monitorizate de un lider de la Centru, pentru ca totul să decurgă normal. În acest context, la data respectivă, este posibil să fie prezenți, la Constanța, pentru a monitoriza desfășurarea alegerilor, atât Elena Udrea, cât și Vasile Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Pagina a fost generata in 0.4358 secunde