Cum vor Brânză și Banias să câștige alegerile

1981
Cum vor Brânză și Banias să câștige alegerile - e1cf0926023ad0f43a56e9c79aa0a318.jpg
Democrat-liberalii din județul Constanța s-au săturat de scandalurile din filiala de la malul mării și consideră că formarea unei echipe care să fie definitive ar redresa situația existentă.
În urmă cu câteva zile, Biroul Permanent Național (BPN) a propus ca dată a alegerilor din Constanța ziua de 12 martie. Următorul pas ar fi convocarea unui Birou Permanent Județean (BPJ) care să decidă dacă această dată este potrivită. Deoarece toată lumea așteaptă stabilitatea în filială, este posibil ca nimeni să nu se opună acestei date, iar ea să rămână valabilă.
În acest caz, toți cei care vor să candideze la vreo funcție vor avea la dispoziție 30 de zile pentru a-și depune candidatura.
Potrivit regulamentului PDL, candidaturile pentru funcția de președinte al Organizației Județene se depun la Biroul Permanent Județean pentru a fi validate. În schimb, cele pentru prim-vicepreședinți, vicepreședinți și secretari se depun la Biroul Permanent Județean.
La rândul lor, democrat-liberalii din județ așteaptă să vadă care sunt candidații pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța, dar și cu ce proiecte vin aceștia. Așadar, se poate spune că deja a început campania pentru câștigarea celei mai mari funcții la PDL pe plan local. Deocamdată, doar două persoane și-au făcut publică intenția de a candida la funcția de președinte al PDL Constanța, însă este posibil ca, pe parcurs, să mai apară și alți doritori.

Banias vrea membri noi în partid
În momentul de față, președinte interimar al PDL Constanța este senatorul Mircea Banias, care și-a anunțat, deja, intenția de a candida pentru a obține definitiv funcția de președinte. Mai mult, Banias nu s-a ferit să spună clar că, dacă va câștiga această funcție, va candida la Primăria Constanța din partea PDL, în 2012.
El spune că are deja un plan de lucru prin care intenționează să formeze o echipă foarte puternică, la PDL Constanța, cu care să câștige atât alegerile de pe plan local, cât și cele parlamentare.
"Intenționez să aducem oameni noi în partid. Eu sunt convins că dincolo de toate dezinformările și defăimările care se aduc democrat-liberalilor, oamenii sunt foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jur și nu sunt ușor de păcălit. Mai cred că aceste tentative de defăimare sunt făcute din frică", a spus senatorul Mircea Banias.
În ceea ce privește oamenii noi pe care vrea să-i coopteze în partid, Banias spune că este convins că sunt mulți care și-ar dori acest lucru. "Sunt întreprinzători care au făcut politică și care vor să mai facă acest lucru", a susținut Banias.

Brânză vrea să-i mențină pe cei care ar vrea să plece
La rândul lui, și actualul vice-președinte al Organizației Județene a PDL Constanța și șef al Autorității Navale Române, Paul Brânză, și-a făcut publică intenția de a candida pentru funcția de președinte al filialei PDL de la malul mării.
La fel ca și contracandidatul său, și Paul Brânză are un plan pentru redresarea situației existente la PDL Constanța.
"Îmi doresc o echipă foarte puternică care să facă treabă și unde să fie liniște, armonie. Doresc să ajungem în sondajele de pe plan local la un scor foarte bun care să ne permită să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Totodată, îmi voi da tot interesul pentru ca oamenii să rămână în partid. Sunt convins că cei care ar vrea să facă acest lucru își vor schimba atitudinea atunci când vor vedea că există o călăuză care se va ocupa și de solicitările lor", a declarat Paul Brânză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec din partid!"
Pagina a fost generata in 0.2925 secunde