Emil Boc face personal curățenie în PDL Constanța

1625
Emil Boc face personal curățenie în PDL Constanța - d28c535297ee67dde54c801840d12f61.jpg
Alegerile pentru preșe dinte al Organizației Județene a PDL Constanța nu vor avea loc la data de 22 ianuarie, așa cum s-a propus, sâmbătă, în cadrul Biroului Permanent Județean al PDL.
Decizia vine ca urmare a unor discuții avute de premierul Emil Boc cu parlamentarii constănțeni și cu vicepreședintele BPJ al PDL Constanța, Paul Brânză. Concret, Boc a spus că pentru alegerile în cadrul PDL Con-stanța este nevoie de o discuție separată.
"Am fost convocați la o discuție cu premierul, luni, 17 ianuarie, la ora 15.00. Este posibil să participe și Vasile Blaga dacă va veni din concediu până atunci", a declarat Paul Brânză.
În urma acestor discuții s-ar putea ca alegerile interne de la PDL Constanța să aibă loc la data de 12 februarie, zi propusă ca și rezervă în cadrul BPJ-ului de sâmbătă. Pe de altă parte, este posibil ca și acest termen să fie decalat, data urmând să fie stabilită de comun acord cu cei de la Centru.
Tensiunile din cadrul Organizației PDL Constanța au ajuns până la Centru și, de aceea, mai-marii partidului vor să stabilească definitiv dacă alegerile de la Municipiu sunt valide sau invalide. Flacăra discordiei s-a reaprins între cele două grupări de la malul mării, sâmbătă. Mai exact, președintele interimar al Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, sus-ține, în continuare, că Maria Stavrositu nu este președintele Organizației Municipale a PDL Constanța. El a precizat că, din punctul său de vedere, președinte al Organizației Municipale este Florian Constantin. Mircea Banias își susține părerea invocând decizia din 8 august 2010 a Comisiei de Statut, Etică și Litigii. Cu toate acestea, el nu a putut prezenta un document oficial care să fie semnat și ștampilat de reprezentanții organelor superioare.
La rândul ei, Maria Stravositu a spus că alegerile din vara anului trecut nu au fost invalidate, astfel că ea se află la conducerea organizației în mod corect.
În aceste condiții, rămâne de văzut ce se va stabili după șe-dința din 17 ianuarie și dacă apele se vor liniști la PDL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Se va naște un monstru politic"
Pagina a fost generata in 0.463 secunde