"Se va naște un monstru politic"

1271
În urmă cu ceva timp, pedeliștii își exprimau dorința de a reface alianța cu liberalii, numai că lucrurile au luat zilele trecute o altă întorsătură. Mai exact, conservatorii, care sunt deja aliați cu pesediștii, și-au dat mâna și cu liberalii și au creat Alianța de Centru Dreapta. Protocolul de uniune a conservatorilor cu liberalii urmează să fie parafat luni.

Drept urmare, liberalii le-au întors spatele celor de la PDL, lucru care nu-i îngrijorează prea mult pe cei din urmă. Mai mult, faptul că PNL ar urma să bată palma și cu PSD arată, mai degrabă, disperarea unor politicieni de a prelua puterea cu orice preț fără a mai ține cont de doctrină și nici de electorat. În acest context, parlamentarii PDL de Constanța spun că lucrurile sunt destul de ciudate, dar nu-i mai miră nimic.
"Îmi pare rău de liberali că nu au o orientare naturală în spiritul doctrinei care să fie în asentimentul membrilor PNL. În urma acestei alianțe o să-și piardă din electorat și, ce este mai grav, se vor discredita", a declarat deputatul PDL, Maria Stavrositu.
De asemenea, contactat tele-fonic, senatorul Mircea Banias a declarat că el nu vede ca această alianță să le aducă vreun beneficiu liberalilor.
"Eu cred că este o alianță pe care nu toți liberalii o înghit. Este mai mult o dorință a președintelui partidului, Crin Antonescu", a spus Banias.
La rândul lui, deputatul Constantin Chirilă a spus că uniunea pe care o doreau cu liberalii era aceea de a consolida o mișcare de centru - dreapta. Cât despre Alianța PNL-PC și PSD, aceasta nu este văzută cu ochi buni de parlamen-tarul constănțean.
"Probabil, se va naște un monstru politic. Este evidentă unirea împotriva unui singur om, pentru că, practic, Traian Băsescu a devenit o obsesie pentru ei. Cred că nu au mai luat în calcul că aceste partide au doctrine politice diferite și s-au gândit că, dacă amestecă stânga cu dreapta, vor ieși învingători. Este clar. Nu au mai ținut cont de doctrină, de filozofie și s-au unit cu un singur scop", a declarat deputatul PDL Constantin Chirilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7148 secunde