După luni de zile de conflicte

Banias și Stavrositu s-au așezat din nou, în public, la aceeași masă

1730
Banias și Stavrositu s-au așezat din nou, în public, la aceeași masă - c95bb733ce9e0355e1e2a51c5bbe62ee.jpg

Articole de la același autor

Pedeliștii constănțeni nu par a se mai grăbi în ceea ce privește alegerile interne. Dacă săptămâna trecută, președintele organizației județene, senatorul Mircea Banias, avansa ideea de a organiza alegeri la municipiu până la finalul lunii noiembrie și până la sfârșitul anului la județ, aseară, după Biroul Permanent Județean, lucrurile stăteau cu totul diferit.
Mai exact, Mircea Banias, așezat aseară la aceeași masă cu odinioară rivala Maria Stavrositu, a anunțat că prioritățile pedeliștilor constau acum în… agenda parlamentară și susținerea guvernului pentru proiectele pe care își angajează răspunderea. Alegerile… vor fi și ele la un moment dat, dar nu au încă statut de prioritate. Ca dată, Banias a avansat aseară luna ianuarie a anului viitor, invocând în susținerea acestei amânări apropiatele sărbători de iarnă.
Nici deputatul Maria Stavrositu nu a mai fost atât de războinică pe cât ne obișnuise. Referindu-se la starea conflictuală de până acum dintre ea și echipa lui Banias, Maria Stavrositu a declarat aseară că vor depăși această situație printr-un "agreement politic". "Așa se vor tranșa lucrurile și asta este opțiunea mea. Prioritățile sunt altele la ora asta și pentru noi și pentru cei de la București", a afirmat Stavrositu. Întrebată dacă li s-a sugerat și de la centru să abordeze o astfel de rezolvare a problemei, Maria Stavrositu a spus, într-un final, că "există o recomandare" în acest sens. Cu alte cuvinte, pacea pare să guverneze acum în PDL Constanța și asta pentru că, așa cum a ținut să sublinieze Banias, "rațiunea trebuie să învingă celelalte porniri pe care într-o competiție politică trebuie să le ai. Noi trebuie să fim conștienți că suntem colegi și nu suntem adversari între noi. Adversarii noștri sunt în altă parte".
Discuțiile pe această temă au fost încheiate brusc de către deputatul Stavrositu care a cerut sprijinul presei în a clarifica nelămuririle referitoare la intrarea în vigoare a legii salarizării, mai exact 2011.
Revenind obsesiv la alegeri, e drept la insistența presei, deputatul Zanfir Iorguș a ținut și el să precizeze că singurii care și-au anunțat candidatura pentru șefia de la județ sunt Mircea Banias și aseară, oficial a făcut anunțul și Paul Brânză. Așadar, celelalte nume vehiculate, inclusiv al lui, nu se justifică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3435 secunde