Graurii morți, găsiți în zona Far, erau beți!

608
Graurii morți, găsiți în zona Far, erau beți! - 93b43a398be2af41e8308adc8b0cc18d.jpg
Misterul morții celor 30 de grauri găsiți, sâmbătă dimineață, în grădinița din spatele unui bloc de pe Bulevardul 1 Mai, din zona Far, a fost elucidat. Specialiștii Direcției Sanitar-Veterinare Constanța au efectuat toate analizele, iar concluzia este surprinzătoare: păsările au murit de bete ce erau! "În urma analizelor de laborator s-a stabilit că păsările au murit în urma intoxicației elitice, în stomacul lor găsindu-se borhot de struguri", a afirmat dr. Romeu Lazăr, directorul DSV Constanța.
Cel mai probabil, cred medicii, dar și locuitorii din zona Far, graurii s-au "înfruptat" din borhotul folosit ca îngrășământ, care le-a fost fatal.
"Poate aceasta este o explicație și pentru păsările care au murit și în restul statelor. Poate și acelea au mâncat din resturile rămase de la fabricarea alcoolului, folosite ca îngrășământ", ne-a spus Laurențiu Negrescu, localnicul care a găsit păsările.
Alte păsări moarte au fost găsite, ieri, în Parcul Tăbăcărie. Zeadin Murat, președintele Asociației Protecția Animalelor, a declarat pentru "Cuget Liber": "Sunt foarte multe păsări, ciori și porumbei. Am dus o pasăre la DSV, pentru analize, pentru a stabili cauza morții".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.1089 secunde