Laurențiu Mironescu a renunțat la conducerea PDL Constanța

829
Laurențiu Mironescu a renunțat la conducerea PDL Constanța - b88014621e8ffc65f859845dd6228c50.jpg

Articole de la același autor

Președinta Organizației Municipale a PDL Constanța, deputatul Maria Stavrositu, a convocat, ieri, Consiliul de Coordonare Local (CCL), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Din cei 366 de membri convocați, în sală au fost prezenți 260, CCL-ul desfășurându-se în condiții de legalitate. La începutul ședinței, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Viorel Trifu și a soției sale, membri PDL Constanța decedați în urmă cu o săptămână într-un accident rutier.
Ulterior, Maria Stavrositu a prezen-tat activitatea pe care a avut-o în cadrul organizației constănțene, în ultimele șapte luni. După aprobarea raportului de activitate a Biroului Permanent Local (BPL) au luat cuvântul mai mulți invitați, printre care Paul Brânză, vicepreședinte al BPJ și candidat la președinția Organizației Județene a PDL Constanța, Ionel Manafu, vicepre-ședinte al BPJ, Aliss Andreescu, inspector general școlar.
Dintre toți, cel mai înverșunat de lipsa senatorului Mircea Banias de la ședințe a fost Nicolae Ciucă, cel mai vechi membru PDL.
"Banias este senatorul pentru care noi am umblat din ușă în ușă pentru a-l face cunoscut și a fi votat. L-am prezentat ca pe o persoană credibilă, ori el a lipsit de atâtea. Or, de la ședințele noastre. Și, atunci, dacă el nu vine să se întâlnească cu membrii PDL, mi se pare ceva ciudat din punct de vedere moral", a spus Ciucă, atrăgând apoi atenția că viitorul președinte al PDL Constanța trebuie să fie o persoană care să aibă credibilitate.
"Regret că nu voi face parte din viitorul BPJ, condus de Paul Brânză"

În cadrul întâlnirii, a fost prezent și Laurențiu Mironescu, până mai ieri prim-vicepreședinte al Organizației Municipale a PDL Constanța. El a susținut un discurs de mulțumire către membrii PDL, menționând că, în viitor, nu va mai putea fi alături de aceștia, fiind acum înalt funcționar public, poziție incompatibilă cu activitatea politică.
Mironescu a anunțat, ieri, în cadrul Consiliului de Coordonare Local, că renunță la toate funcțiile de conducere din partid. Motivul este legat de faptul că politicianul a fost numit, de curând, în funcția de secretar general la MAI, poziție ce nu îi permite să dețină nicio funcție de conducere în vreun partid.
În încheierea discursului, proas-pătul demisionar din toate funcțiile de conducere din PDL a declarat că marele său regret este că nu va face parte din viitorul Birou Permanent Județean al partidului. "Regret că nu voi mai putea face parte din viitorul BPJ, al cărui președinte va fi Paul Brânză", a declarat Mironescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Se va naște un monstru politic"
Pagina a fost generata in 1.6629 secunde