Noua construcție politică PSD-ACD va funcționa în trei luni

999
Noua construcție politică PSD-ACD va funcționa în trei luni - 2ae467f3204ebb8456cb51eed8ee1f5f.jpg
Partidul Social Democrat va colabora cu Alianța de Centru-Dreapta, formată din Partidul Național Liberal și Partidul Conservator. Noua construcție politică va funcționa în cel mult trei luni și se va înregistra juridic la Tribunal în baza legii partidelor politice.
Liderul PSD, Victor Ponta a declarat pe blogul său că social democrații și alianța PNL-PC vor pune bazele unei colaborări de lungă durată care va dura cel puțin până în 2019 și va avea un statut juridic. Cele trei partide de opoziție vor avea o agendă politică comună care a fost deja stabilită de președintele PSD.
Programul viitoarei alianțe, intitulat Agenda 2019 cuprinde următoarele obiective: reformarea instituțiilor statului, refacerea economiei, combaterea șomajului, crearea de noi locuri de muncă, depolitizarea structurilor administrației centrale și locale, dar și refacerea rolului și prestigiului Parlamentului.
Potrivit liderului social democrat, Victor Ponta, alianța PSD-ACD va desemna candidați comuni pentru funcțiile de șef al statului, premier, președinți ai Camerelor Parla-mentului, primari de municipii reședință de județ, șefi de Consilii Județene și va forma împreună Guvernul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde