Directorii constănțeni, chemați la raport de partid

1385
Directorii constănțeni, chemați la raport de partid - 3a26d84135054565a674100e00c03efd.jpg
Democrat-liberalii constănțeni sunt supărați că, la întâlnirile pe care le au, nu participă și directorii de la deconcentrate care au fost numiți în funcții după ce au primit sprijin politic.
În acest context, președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, deputatul Maria Stavrositu, a declarat că, în calitatea pe care o are, structura pe care o reprezintă a luat decizia de a superviza activitatea directorilor de la deconcentratele din Constanța numiți cu susținerea partidului.
Ea a precizat că acești directori au obligația să ducă la îndeplinire obiectivele programului de guvernare.
"Dacă există greșeli trebuie să fim vigilenți. Regret că până acum nu a existat o astfel de acțiune, nici din partea Organizației Municipale, nici din partea celei județene, să acordăm sau să retragem sprijinul politic directorilor care nu-și fac treaba cum trebuie", a afirmat Maria Stavrositu la Consiliul de Coordonare Local.
De aceeași părere este și Nicolae Ciucă, membru fondator al PDL Constanța. El a spus că, cel mai corect i se pare ca și directorii să vină la întâlnirile cu membrii PDL unde să spună ce obiective au îndeplinit sau ce probleme întâmpină.
"Doar așa vom știi exact dacă obiectivele partidului sunt duse la îndeplinire", a afirmat Ciucă. Mai mult, el a propus ca, de la următoarea ședință, directorii de la deconcentrate să vină și să dea un astfel de raport în fața membrilor PDL Constanța.
Nici vicepreședintele Organizației Județene a PDL Constanța, Paul Brânză, nu a rămas impasibil la atitudinea pe care o manifestă unii directori de instituții.
"Se pare că o grupare ia în derâdere ceea ce încercăm noi să facem în interiorul partidului. O mare parte dintre directorii de la decon-centrate vin la ședința Biroului Permanent Județean doar ca să încarce sala, dar atât le este activitatea, prin a ridica vocea față de cei care vor să construiască ceva", a spus Paul Brânză.
În acest context, este posibil ca în urma evaluării activității fiecărui director care a primit sprijin politic, dar nu a dus la îndeplinire obiectivele partidului, să cadă câteva "capete" care s-au mulțumit doar cu locurile călduțe pe care le oferă funcțiile primite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Se va naște un monstru politic"
Pagina a fost generata in 0.288 secunde