Mircea Banias va candida la Primăria Constanța doar dacă iese președinte la partid

1701
Mircea Banias va candida la Primăria Constanța doar dacă iese președinte la partid - 1f9192dece215fd36826088652886231.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți membri ai PDL Constanța s-au întrunit, ieri, în cadrul unei ședințe comune a Biroului Permanent Județean (BPJ) și a Biroului Permanent Local (BPL).
Contrar ultimelor întâlniri, ședința a fost una calmă, fără discuții contradictorii. De altfel, nici nu avea cine să vină cu argumente contra celor spuse de președintele interimar al BPJ, Mircea Banias, deoarece de la ședință a lipsit Maria Stavrositu, care este plecată la Strasbourg.
Pe lângă faptul că ședința a fost deschisă și fără argumente contradictorii, aceasta a fost și una foarte scurtă. În cadrul întâlnirii, au fost discutate aceleași subiecte referitoare la recunoașterea ca președinte al Organizației Municipale a lui Florian Constantin, dar și referitoare la alegerile din perioada următoare care vor avea loc, cel mai probabil, în luna februarie.
Mircea Banias le-a adus la cunoștință celor prezenți că, în urma întâlnirii pe care a avut-o la București cu președintele PDL, Emil Boc, Vasile Blaga și Adriean Videanu, s-a stabilit că, alegerile interne din filiala de la malul mării, să fie organizate cât mai repede. Un alt aspect care li s-a adus la cunoștință celor prezenți la ședință a fost legat de faptul că acestea trebuie să aibă loc întâi la județ și apoi la municipiu.
Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, Banias a explicat de ce vor avea loc, întâi, alegerile la nivel județean și apoi cele de la nivel municipal. Acesta a precizat că, dacă se vor face în această ordine, se vor evita discuțiile contradictorii care ar putea apărea.
Pe de altă parte, data alegerilor interne de la Constanța nu a fost încă stabilită, urmând ca aceasta să fie hotărâtă de mai-marii de la București.
"La alegerile interne de la Constanța vor participa ori domnul Blaga, ori doamna Elena Udrea. Dacă alegerile vor fi în această ordine, evităm un nou scandal pe care nu mi l-am dorit niciodată și pe care nu-l doresc nici acum", a spus Banias.
În altă ordine de idei, în cadrul conferinței de ieri, Mircea Banias a reiterat faptul că va candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța. Până în momentul de față, singurul contracandidat care și-a arătat disponibilitatea de a candida la aceeași funcție este Paul Brânză, însă este posibil să mai apară și alte nume.
Pe de altă parte, Banias a spus că, dacă va ieși învingător din această cursă, intenționează ca, la alegerile locale de anul viitor, să candideze pentru postul de primar la Primăria Constanța din partea PDL.
"Nu am ascuns niciodată acest lucru. Voi candida pentru Primăria Constanța dacă ies președinte la județ. Sigur, dacă și ceilalți colegi de partid vor fi de acord cu mine", a explicat Banias.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec din partid!"
Pagina a fost generata in 0.5403 secunde