2 în 1 la PDL Constanța

1306
2 în 1 la PDL Constanța - 81de38cb012239cb358af4d167dfc113.jpg
După întâlnirea pe care au avut-o, luni, la București,k cu președintele PDL, Emil Boc, Vasile Blaga și Adriean Videanu, echipa lui Mircea Banias a decis ca astăzi, începând cu ora 16.30, să organizeze o ședință comună a Biroului Permanent Județean (BPJ) Constanța și a Birou-lui Permanent Local (BPL) Constanța.
Ședința BPJ va fi condusă de Mircea Banias, iar cea a BPL de Florian Constantin.
"Nu vom discuta nimic deosebit. Vom dezbate concluziile referitoare la întâlnirea cu cei de la București și vom discuta despre alegerile de la județ și municipiu", a declarat Florian Constantin.
La rândul lui, Mircea Banias a declarat că, în urma întâlnirii cu șefii de la București, s-a concluzionat că urgentarea alegerilor este cea mai bună variantă.
"Sper ca în februarie să reușim să finalizăm procesul de alegeri și la Constanța. Așa cum am discutat cu cei de la București, mai întâi vor avea loc alegerile la organizația județeană și apoi la organizația municipală", a spus Banias.
De la întâlnire va lipsi, cu siguranță, Maria Stavrositu care este plecată la Strasbourg.
În cursul zilei de luni, președintele PDL, Emil Boc, Vasile Blaga și Adriean Videanu s-au întâlnit cu echipa senatorului Mircea Banias pentru a discuta despre problemele din cadrul filialei de la malul mării.
Mai exact, tema discuțiilor a fost organizarea alegerilor interne, atât la Organizația Județeană a PDL Constanța cât și la Organizația Municipală Constanța.
De altfel, întâlnirea era stabilită încă de săptămâna trecută, însă, surprinzător, de la ea a lipsit echipa care o susține pe Maria Stavrositu. Așadar, doar echipa lui Banias, din care au făcut parte deputatul Constantin Chirilă, Adrian Manole și Florian Constantin s-a întâlnit cu mai-marii PDL.
În urma discuțiilor, liderii PDL de la centru au concluzionat că, în filiala PDL de la malul mării este nevoie urgentă de organizarea alegerilor interne. Ei au spus că vor analiza situația și calendarul de alegeri și în această săptămână vor stabili o dată a alegerilor, cel mai probabil în luna februarie urmând ca la alegerile de la Constanța să fie prezenți și unul dintre ei.
În urma întâlnirii s-a concluzionat că, până la organizarea alegerilor în filiala de la Constanța, Mircea Banias rămâne președinte interimar la județ, iar Florian Constantin, la municipiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec din partid!"
Pagina a fost generata in 0.396 secunde