La PDL Constanța, până la organizarea alegerilor

Banias rămâne președinte interimar la județ, Constantin la municipiu

1369
Banias rămâne președinte interimar la județ, Constantin la municipiu - 433aa82aa5ffd59b1fbd5068e380bb77.jpg
Președintele PDL, Emil Boc, și Vasile Blaga s-au întâlnit, ieri, cu echipa senatorului Mircea Banias, pentru a discuta despre problemele din cadrul filialei de la malul mării.
Mai exact, tema discuțiilor a fost organizarea alegerilor interne, atât la Organizația Județeană a PDL Constanța cât și la Organizația Municipală Constanța.
De altfel, întâlnirea era stabilită încă de săptămâna trecută, însă, surprinzător, de la ea a lipsit echipa care o susține pe Maria Stavrositu.
Așadar, doar echipa lui Banias, din care au făcut parte deputatul Constantin Chirilă, Adrian Manole și Florian Constantin s-a întâlnit cu mai-marii PDL.
"Deși era stabilit să ne vedem cu toții, am rămas surprins că nu a fost prezentă și Maria Stavrositu. A mai lipsit și deputatul Zanfir Iorguș", a spus Banias.
El a mai precizat că, în urma discuțiilor, liderii PDL de la Centru au concluzionat că, în filiala PDL de la malul mării, este nevoie urgentă de organizarea alegerilor interne.
"Nu s-a stabilit nicio dată concretă, dar alegerile vor fi în februarie. Urmează ca data exactă să se stabilească în funcție de calendarul evenimentelor din PDL, pentru ca, la alegeri, să participe și cineva de la București", a precizat Banias.
Totodată, în urma întâlnirii s-a concluzionat că, până la organizarea alegerilor în filiala de la Constanța, Mircea Banias rămâne președinte interimar la județ, iar Florian Constantin, la municipiu.
În altă ordine de idei, Maria Stavrositu a lipsit de la această întâlnire, deoarece, ieri, era în drum spre Strasbourg.
"Am avut o întâlnire cu Emil Boc încă de săptămâna trecută în care ne-am spus punctul de vedere vizavi de situația din filiala de la Constanța. M-a asigurat că pot pleca fără nicio problemă la Strasbourg", a declarat Maria Stavrositu.
La rândul lui, deputatul Zanfir Iorguș a declarat că nu l-a anunțat ni-meni despre întâlnirea care a avut loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec din partid!"
Pagina a fost generata in 0.3994 secunde