Comandament de iarnă, la Mangalia

174
Autoritățile locale din municipiul Mangalia s-au reunit astăzi în cadrul Comandamentului de iarnă, în vederea stabilirii de măsuri ce urmează a fi aplicate în sezonul rece. Din această structură fac parte atât reprezentanți ai Primăriei, Poliției Naționale, Armatei, Jandarmeriei, Pompierilor, cât și agenți economici din oraș. 

În cadrul dezbaterilor s-a luat hotărârea constituirii unui plan de măsuri care implică resurse materiale și umane din partea membrilor comandamentului. De asemenea, s-a mai stabilit împărțirea orașului pe zone de lucru, a locului unde poate fi depozitată zăpada, intervenția promptă a firmelor care asigură deszăpezirea, în baza unui grafic stabilit și coordonat de Comandamentul de urgență din cadrul Primăriei. În această perioadă firma de salubrizare este pregătită să intervină cu toate utilajele necesare pentru deszăpezire și dispune de 1.200 de tone de material antiderapant.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a precizat că Primăria va pune la dispoziție toate resursele, inclusiv cele trei helioporturi din localitate și va dispune de un elicopter printr-un parteneriat cu Aerodromul de la Tuzla, care poate interveni în situații critice. "Nu doresc să ne prindă iarna nepregătiți, ci dimpotrivă anul acesta vreau să avem un oraș curat și în sezonul rece, asemenea celor din străinătate. Vom implica toate resursele, voluntari dacă este nevoie, astfel încât activitățile din Mangalia să nu fie îngreunate la primii fulgi de nea", a completat primarul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Comandament de iarnă la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4181 secunde