Comandamentul RAJA pentru Situații de Urgență și-a prelungit activitatea

163
Comandamentul RAJA pentru Situații de Urgență și-a prelungit activitatea - comandamentraja-1581009268.jpg
Având în vedere prelungirea avertizărilor meteorologice de vreme severă, cu intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70 - 80 km/h și ninsoare viscolită, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până sâmbătă, 8 februarie, la ora 8.00. 


"Pentru a se acționa cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, ca urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile, în cadrul Comandamentului sunt pregătite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce asigură permanența în toată această perioadă.  
Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA. 


Potrivit acestora, singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor regiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). 


"În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/924", mai subliniază reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2744 secunde