Condiții speciale de acces în agențiile fiscale SPIT

323
Condiții speciale de acces în agențiile fiscale SPIT - conditiispecialedeacces-1635694841.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveţi treburi în această perioadă la agenţii fiscale ale Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța este bine să ştiţi că sunt impuse condiţii speciale de acces.

În contextul restricţiilor pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2, pot intra în agenţii doar persoanele care prezintă dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

„Măsurile impuse respectă prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1.130 din 22.10.2021 și sunt adoptate pe o perioadă de 30 de zile. În aceste condiții, recomandăm contribuabililor să utilizeze metodele alternative puse la dispoziție”, explică reprezentanţii SPIT Constanţa. Plata impozitelor și taxelor locale sau amenzilor o puteţi realiza pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunile Servicii online/Plată impozite și Plată amenzi/alte taxe, prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile, disponibilă pe App Store și Play Store sau pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile Plătește online impozite și taxe, Plată amenzi și Plată fără autentificare. De asemenea, puteţi folosi serviciul Internet Banking sau ordinele de plată.

Declaraţiile fiscale pot fi transmise prin poşta electronică, pe adresele instituţiei, [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] sau pot fi încărcate direct pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Declarații fiscale, cu sau fără autentificare. Ele pot fi trimise şi prin poștă ori servicii de curierat, cu confirmare de primire şi prin fax.

Tot online pot fi obținute certificatele de atestare fiscală, autorizațiile de tramă stradală, pot fi depusere diverse solicitări. În plus, instituţia pune la dispoziţie o linie telefonică gratuită, 0800/410042, pentru obținerea altor informații, asigurarea de asistență și consiliere fiscală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7529 secunde