Conferință națională NATO la RAJA Constanța

76
Conferință națională NATO la RAJA Constanța - untitled-1402046656.jpg

Articole de la același autor

În perioada 6 - 8 iunie 2014, la Constanța, la sediul central al S.C. RAJA S.A., se desfășoară conferința națională pe tema: "Profilul României în NATO la 10 ani de la aderare". Organizatorii acestei conferințe sunt Academia Română, Institutul de Cercetări Economice și Sociale "Gh. Zane" Iași, Asociația Română a Apei, Patronatul Român al Apei, Fundația EURISC (Institutul European pentru Managementul Riscului, Securității și Comunicării) și Asociația "C. Marshall" România. Partenerii oficiali ai acestui eveniment sunt Departamentul Securității Naționale al Administrației Prezidențiale și Guvernul României. 


Discuțiile din cadrul conferinței vor viza diverse teme, cum ar fi: "România , stat membru NATO - beneficiar și furnizor de securitate", "Armata României, prezență activă în misiuni în teatre de operații" și "România NATO, preaderarea". 


Tema majoră a conferinței este "Criza și securitatea apei potabile", ce vizează problematica infrastructurilor critice de alimentare cu apă și criza mondială a apei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5994 secunde