Congaz a împlinit 10 ani de activitate

403
Congaz a împlinit 10 ani de activitate - 82a9705b00315aca603b3075e8390738.jpg
Compania Congaz S.A. a împlinit, anul acesta, 10 ani de activitate de furnizare și distribuție a gazelor naturale, numărând, la ceas aniversar, 30.124 de familii și 3.160 de agenți economici pe care îi deservește. Gerhard Hoellemann, președintele Consi-liului Administrativ și reprezentant al acționarilor, a declarat, într-o conferință de presă organizată vineri, că firma a pornit ca o acțiune de pionerat, dar s-a dezvoltat, treptat, într-o societate națională și mai târziu multinațională. "Acum avem acționari din Franța, Austria, România", a arătat Gerhard Hoellemann.
Patrimoniul societății se ridică la peste 190 de milioane de lei, constând, după cum a arătat Augustin Oprea, directorul ge-neral Congaz, în 700 de kilometri de rețea de distribuție, cu instalațiile aferente. "Avem clienți în Constanța, Medgidia, Ovidiu, Năvodari, Cogealac, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, din această lună. În Constanța, în prezent, extindem rețeaua în Palas, la ieșirea spre București. Singurul cartier unde nu realizăm o rețea este Tomis Nord, pentru că există o reglementare care impune ca racordarea la gaze să se facă doar dacă toți locatarii sunt de acord, și nu sunt", a precizat directorul general, care a adăugat că, pentru anul următor, atenția companiei este îndreptată către județ.

Consum redus cu 20% din cauza crizei
Criza financiară s-a resimțit și la nivelul Congaz S.A., prin reducerea consumului. Directorul general Augustin Oprea a afirmat că, în timpul verii, s-a constatat o reducere a consumului cu aproximativ 20%. "Consumul este redus și în timpul iernii, pentru că clienții casnici au montat izolații exterioare, ferestre cu tâmplărie termopan", a adăugat el.
Sursele de energie regenerabilă sunt o preocupare și pentru reprezentanții Congaz S.A, căci, după cum a precizat directorul general al companiei, strategia de marketing prevede, pe viitor, instalarea de panouri solare pentru clienții casnici. În prezent, una din preocupările companiei este "de a oferi partenerilor servicii de cea mai bună calitate", au mai spus reprezentanții firmei.
La ceas aniversar, Gerhard Hoellemann a ținut să mulțumească angajaților Congaz, în numele Consiliului de Administrație și al acționarilor, pentru munca desfășurată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
Stire din Social : Week-end cu zăpadă, viscol și chiciură
Vineri, 18 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.9832 secunde